Check our LIVE online classes during Corona close-down

Beach Yoga will start again in spring

What: Yoga class on the beach, keeping 1,5 meters distance of course.
When: dates will be sent via whatsapp every week (since it's weather dependent)
Where: Noordwijk, beach entrance 7 Kon. Astridboulevard, in front of restaurant Salt.
Bring: big towel or cloth (as mat), a bottle of water, suntan lotion, sunglasses, something warm for the relaxation like sweatpants and a sweater.  
Costs: 10 euro pp, please bring cash if possible.


For beach yoga, please SIGN UP beforehand - classes are happening from 3 participants. I hope to see you soon on the beach! :)

Privates

Private yoga sessions, focussed on you, your breath and movement. When and where fits your needs. At home, on location or on the beach (weather permitting). 

 

Perfect to make progress fast, handy for a busy schedule and great to learn how to handle injuries or disabilities.

 

Contact me for more information and to plan your first private! (location Noordwijk)

Price private 60 mins | € 80

Private 5 classes 60 mins  | € 370

Yoga vormen / stijlen

Dru Yoga is een vrolijke vloeiende vorm van yoga. Mijn lessen bestaan uit actieve elementen en houdingen waarbij we met aandacht voor de adem het lichaam los maken, versterken en versoepelen. Daarnaast werken we met de typische meditatieve slowflow bewegingen van Dru om blokkades van spanning of stress los te laten en eindigen we met een heerlijke ontspanning. De les is gericht op zowel beginners als meer ervaren yogis.

In Vinyasa Flow verbinden we adem met beweging in een continue flow. De les is hierdoor fysiek uitdagend en vooral gericht op gevorderde yogis, maar door de opbouw ook toegankelijk voor beginners. Alignment en uitdaging gebaseerd op de FitFlowFly serie van Bryce, kom het proberen!

Yin Yoga is een meditatieve vorm van yoga waarbij we houdingen meerdere minuten in stilte aanhouden. Doordat de spieren ontspannen werken we aan de flexibiliteit en kracht van ons bindweefsel (banden, pezen en gewrichten). Een stijl anders dan alle andere vormen van yoga en bewegen, en heel belangrijk om balans in je lichaam te brengen.


‚ÄčFeel Good Yoga *on hold ivm corona* zijn wekelijkse lessen in een privé setting (met max 4-5 leerlingen) met veel persoonlijke aandacht. Elke deelnemer wordt op hun eigen niveau uitgedaagd en geassisteerd. Ik geef hier Yin en Hatha/Vinyasa. 
Door de mooie locatie en kleine groep creëren we een intieme en veilige sfeer voor iedereen, van beginner tot gevorderde yogi. Opgezet in samenwerking met het Feel Good Center in Noordwijk binnen.

Strandyoga - wekelijks les op het strand met je voeten in het zand en je haren in de wind. Toegankelijk voor beginners en gevorderden, iedereen wordt op zijn of haar eigen manier uitgedaagd. Rekken en versterken maar ook ademen, loslaten en ontspannen om onze balans terug te vinden, in ons lichaam en in ons vaak erg drukke dagelijks leven. Meld je nu aan ivm weersafhankelijkheid. 

Meer info? Neem contact op via de site of e-mail.
Lieve groetjes, namaste
Roos

or take a class with me online!